Zo maak je een man gek van verlangen

Bijgewerkt: 25 februari 2024

Flirten is niet zo makkelijk als gedacht. Vooral niet wanneer je een man gek van verlangen wil maken. Gelukkig zijn er wat trucjes om hem naar jou te laten verlangen. Na het toepassen hiervan merk je dat hij steeds vaker toenadering zoekt.

Kom heel zelfverzekerd over

Bovenop hem zitten, samen in de douche of zachtjes in zijn edele delen knijpen. Wanneer jullie al een tijdje samen zijn maak je hem hiermee gek van verlangen. Dit werkt natuurlijk niet wanneer jullie (nog) geen relatie hebben. In dit geval moet je hem eerst voor je winnen.

Zelfvertrouwen werkt als een magneet. Voor mannen is een zelfverzekerde vrouw een ware blikvanger. Het draait niet alleen om uiterlijk, maar om de manier waarop je jezelf aan de wereld presenteert.

Je lichaamstaal zegt veel over je zelfvertrouwen. Sta rechtop, maak oogcontact en glimlach! Dit straalt uit dat je open, vriendelijk en zelfverzekerd bent. Zeker weten dat dit hem nieuwsgierig maakt en zijn verlangen aanwakkert.

Je eigen mening hebben

Wil je een man gek van verlangen maken? Gedraag je dan zeker niet als volgzaam schaapje. Wees niet bang om je eigen mening te hebben en voor jezelf op te komen. Als je het ergens niet mee eens bent, zeg dit dan op een respectvolle manier. Mannen vinden dat stiekem woest aantrekkelijk.


Maak hem gek van verlangen door interesse te tonen

Het derde trucje is interesse tonen. Dit heeft veel invloed op zijn verlangen naar jou. Dit pak je als volgt aan:

 1. Luister actief
 2. Stel vragen
 3. Respecteer zijn mening

Fysieke aantrekkingskracht

Natuurlijk draait het vooral om fysieke aantrekkingskracht. Verzorg jezelf goed. Accepteer je gebreken en leg de nadruk op de mooie kanten van je lichaam. Trek kleding aan die goed bij jou past. Je moet je er comfortabel in voelen.

Wees soms een beetje ondeugend. Van spannende woordjes fluisteren tot iets sexy’s aantrekken, veel mannen vinden dit geweldig. Kennen jullie elkaar lang genoeg, durf dan je grootste seksuele fantasie aan hem te vertellen. Of ga samen naar een seksshop om wat spannende speeltjes te kopen.

Flirten en spanning

Het begin van flirten kan erg lastig zijn. Een complimentje geven is misschien wel de beste methode. Terwijl je een compliment geeft, blijf je in zijn ogen kijken. Let op dat dit niet te lang en opdringerig is. Glimlach en laat zien dat je het complimentje echt meent.

Toon zelfvertrouwen en laat dit ook in je lichaamstaal duidelijk naar voren komen. Maak al snel duidelijk dat je hem leuk vindt. Het is tegenwoordig helemaal niet erg om als vrouw de eerste stap te zetten.

Zijn jullie al langer een stelletje, dan voegt flirten extra spanning aan jullie relatie toe. Flirten met je partner geeft jullie beiden een goed gevoel. Dit doe je door af en toe intens oogcontact te maken. Fluister hem af en toe iets liefs toe, of nog beter: iets ondeugends.

Plagerijtjes en speels wegduwen

Ik weet niet in welke fase van de relatie jullie zitten. Misschien zit je in het stadium verliefdheid, zijn jullie verloofd of wil je jouw ex voor je terugwinnen. Toch werkt de onderstaande methode bij veel mannen heel goed.

Doe je niet beter voor dan je bent. Zorg gewoon dat jullie goede gesprekken hebben. Maak grapjes zonder hem zwart te maken. Zorg hierbij voor een ontspannen houding. Iets dat goed uitpakt is om hem eens een keer speels weg te duwen. Natuurlijk niet zo hard zodat hij op de grond belandt. Gewoon, een speels duwtje. Hiermee raak je hem aan, en laat je zien dat je hem leuk vindt.

Lees ook: Dit is waarom hij jouw Snaps niet opent

Hoe maak je een man gek van verlangen via WhatsApp?

Flirten op WhatsApp is leuk en spannend. Je weet alleen niet waar dit naartoe gaat. Dit komt omdat je niet direct de reactie van de ander. Moet hij lachen om jouw berichtje, trekt hij verbaasd zijn wenkbrauwen op of gooit hij zijn telefoon aan de kant? Zelfs wanneer hij leuk terug reageert, weet je niet zeker of hij dit wel mee eens.

Een man gek maken van verlangen via WhatsApp moet dan ook niet te lang duren. Uiteindelijk is het belangrijk dat jullie echt daten of fysiek met elkaar in contact komen.

De grootste fout die je kunt maken is hem stalken via WhatsApp. Mannen voelen zich niet genoodzaakt om op elk bericht te reageren. Vaak denken ze dat je alleen iets wil vertellen, zonder dat je antwoord verwacht. Deel je iets en verwacht je hier ook antwoord op, doe dit dan in de vorm van een vraag. Maar let op dat je hem niet de hele dag door lastig valt.

Ga ook niet alles analyseren wat hij zegt. Een WhatsApp bericht kan soms heel anders overkomen dan hij het bedoelt.

Nu volgen enkele tips om een man gek te maken van verlangen via WhatsApp:

 • Stel een vraag vanuit interesse (bijvoorbeeld: “Hoe was je avond?”)
 • Gebruik af en toe humor, zonder dat je gelijk een clown bent.
 • Heb geduld, het kan enkele uren en soms wel twee dagen duren voordat hij terug reageert.
 • Voel jij je onzeker? Durft dit dan tegen hem te zeggen. Maar let op dat je niet als een labiel persoon overkomt.
 • Blijf vooral jezelf. Laat niet anderen voor jou antwoorden.
 • Laat ook zien dat je een eigen leven hebt maar eens doe leuke met vriendinnen. Mannen houden er niet van als je alleen maar afhankelijk van hen bent.

Wil je een spannend WhatsApp bericht sturen? De volgende zinnen maken hem gek van verlangen:

 • “Ik kan niet stoppen met denken aan die ene keer dat je me aankeek. Er is iets onweerstaanbaars aan jou.”
 • “Ik vraag me af hoe het zou zijn om je aan te raken. Ik fantaseer er over.”
 • “Ik fantaseer over wat we zouden doen als we alleen waren…”
 • “Herinner je je die ene kus nog? Ik voel de smaak nog steeds op mijn lippen.”
 • “Je hebt geen idee hoe sterk de drang is om je vast te pakken en je zachtjes te kussen.”

Met deze flirterige berichten trek je zijn interesse, zonder dat je opdringerig bent. Reageert hij hier niet op? Misschien voelt hij geen aantrekkingskracht. Of weet hij niet zo goed wat hij ermee aan moet. Respecteer zijn gevoelens en gedachten. Misschien moet je even een tandje terugschakelen.

Praat over de toekomst

Hoe maak je een man gek van verlangen zodat hij ook nog volgende week of volgend jaar bij jou wil zijn? Praat over de toekomst. Dit kan bijvoorbeeld toekomstige seks zijn, een uitstapje of wat jullie over 10 jaar samen bereikt willen hebben. Waar je over praat hangt ook weer van het moment af.

Zorg dat hij jou mist

Een man weet pas wat hij mist, als het er niet meer is. Je zet hem in vuur en vlam door ervoor te zorgen dat hij je mist. Stuurt hij een WhatsApp bericht? Reageer dan even niet. Dat zal hem verbazen want vrouwen reageren bijna direct op WhatsAppbericht aan. Geef hem de tijd om naar jou te verlangen.

Natuurlijk moet je belangrijke berichten en telefoontjes niet negeren. Ook moet dit niet te lang duren. Wanneer je bijvoorbeeld twee weken niks van je laat horen, is de kans groot dat hij zijn interesse in jou verliest.

Reacties en ervaringen

Deel je ervaring over dit onderwerp, geef tips of reageer op andere gebruikers. De redactie controleert vooraf op spam of ongepaste reacties. Dit duurt maximaal 24 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven