Klantenservice Vrouwers

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Gebruik het contactformulier onderaan om een bericht te sturen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Insturen van foto’s

Misschien heb je een foto die heel goed bij één van de artikelen of onderwerpen past. Stuur deze foto gerust naar ons toe. Het is belangrijk dat je toestemming geeft voor het publiceren van je foto. Stuur je foto naar copyright@vrouwers.nl.

Samenwerken met vrouwers.nl

Vrouwers.nl is een feel good website met onderwerpen als entertainment, lifestyle, wonen en liefde. Hierbij horen subonderwerpen zoals geldzaken, opvoeding, huisdieren en reizen bij.

Vind je het leuk om samen te werken met vrouwers.nl? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het opsturen van een product waarbij we dit beoordelen en hier een review over schrijven. Of adverteren op de website. Mis je een bepaald onderwerp en wil je hier zelf een artikel of blog over schrijven? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.

Je account

Ben je blogger op vrouwers.nl dan heb je een account waarmee je inlogt op de website. Met je accountgegevens is het niet mogelijk om op een van onze andere websites in te loggen.

Contact

Vragen of opmerkingen? Dit zijn onze contactgegevens:
Email: contact@vrouwers.nl

    Schuiven naar boven