Gratis babypakket van de Aldi

Bijgewerkt: 5 februari 2024

De Aldi is een populaire Duitse supermarktketen. Je weet vast wel hoeveel goede en goedkope producten ze in hun assortiment hebben. Ben je zwanger of verwachten jullie binnenkort een kindje? Vraag het gratis babypakket van de Aldi aan.

De Aldi baby bag

Misschien ben je al enige tijd op zoek naar het Aldi babypakket. Waar kun je dit krijgen? De waarheid is dat het om een tijdelijke actie in België gaat. Voor Nederlanders gaat deze actie helaas niet op.

De Baby Bag werd in 2019 populair. Het was het antwoord op de bekende Roze Doos, een pakket dat aanstaande Belgische ouders via de gynaecoloog of apotheek ontvangen. Het babypakket bestond uit een herbruikbare zak vol babyspulletjes en kortingsbomen.

Het gratis babypakket van de Aldi is in 2023 niet meer verkrijgbaar, voor niemand.

Aldi babyproducten

Wat is het alternatief? Dat zijn de goedkope babyproducten van de Aldi. Maar die moet je wél zelf betalen.

Het assortiment babyproducten is zeer uitgebreid. Denk hierbij aan verzorgingsdoekjes, babyvoeding, luiers, tandenborstels voor kinderen en opvolgmelk.

Het Zwitsal babypakket


Alternatieven voor het gratis babypakket van Aldi

Veel (aanstaande) ouders vinden het jammer dat het gratis babypakket van de Aldi niet meer verkrijgbaar is. Het is sowieso nooit in Nederland verstrekt.

Opvallend is dat veel gratis babydozen en babypakketten verdwenen zijn. Bijvoorbeeld de babydoos van de HEMA, die is niet meer te krijgen. Ook andere pakketten zijn weg, of hebben een andere naam gekregen.

Hieronder vind je maar liefst 10 alternatieven voor het gratis babypakje het van de Aldi.

Plus Kiekeboebox

Bij de Plus supermarkt en je gratis de Kiekeboebox aanvragen. Hierin vind je verschillende babyproducten en proefpakketjes. De waarde van de box bedraagt ongeveer 40 euro. Aanvragen kan alleen wanneer je kindje maximaal twee maanden oud is.

Baby Geboortedoos

Bezoek de Baby & Tiener Megastore en krijg de gratis geboortedoos. Deze doos is bedoeld om de mooiste herinneringen van je baby te bewaren. Je vraagt de geboortedoos online aan. Vervolgens ontvang je een mailtje met barcode om de doos in een van de vestigingen op te halen.

Hoogvliet Babypakket

Wanneer je naar de website van Hoogvliet gaat, kun je aangeven wat de uitgerekende datum is. Maar je kunt het ook aanvragen tot je kindje 12 maanden oud is. Vervolgens ontvang je een mailtje om het pakket op te halen. Dit doe je bij een van de Hoogvliet supermarkten.

De blije babydoos

Waarschijnlijk word je van deze doos heel blij, vandaar de naam. Deze doos bevat babyspullen om uit te proberen, maar ook kortingsbonnen. Dit pakket vraag je aan via de website de blijedoos.nl. Na ontvangst van het pakket ontvang je nog enige tijd het WIJ magazine.

Baby Dump Cadeaupakket

Baby Dump is een bekende en betaalbare winkel in babyspullen, speelgoed en verzorgingsproducten. Wat je ook nodig hebt, je komt het hier vast tegen. Wanneer je hier bent of online winkels, vraag je gelijk het Baby Dump Cadeaupakket aan. Dit pakket moet je wel in de winkel ophalen, het wordt niet naar je toegestuurd.

Kruidvat Blije baby tas

Koop je graag verzorgingsproducten, luiers of babyvoeding bij Kruidvat? Dan is de Kruidvat Blije baby tas iets voor jou. Deze tas bevat meerdere spulletjes van Kruidvat, gratis luiers en leuke plakstickers voor in het fotoalbum. Je hebt een Kruidvat klantenkaart nodig om deze tas aan te vragen.

Little Dutch Geschenkdoos


Etos babydoos

Etos is de tegenhanger van Kruidvat. Ook bij Etos vraag je een gratis babydoos aan. Je ontvangt een tasje met opdruk van de  hondjes Woezel en Pip. In het tasje zitten babyspullen van het eigen merk van Etos. Net als bij veel andere aanbieders kun je het pakket online aanvragen, maar moet je het in de winkel ophalen.

BabyCadeau BabyBox

Ouders van Nu is een bekende website en magazine voor jonge ouders. De BabyCadeau BabyBox hoort bij hen. Het bestaat uit twee pakketten. Het eerste is de zwangerbox die je tijdens je zwangerschap ontvangt. Na de geboorte volgt de babybox oftewel het babycadeau. Dit is een van de weinige gratis zwangerboxen die je thuis krijgt gestuurd.

Gratis Zeeman rompertje

Zeeman is een textielwinkel waar ze ook leuke babykleertjes en verzorgingsproducten verkopen. Je moet hier zeker eens rondsnuffelen. Nieuwe ouders krijgen gratis een Zeeman rompertje cadeau. Hier bestel je dit.

Stichting Babyspullen pakket

Elk kind heeft recht op een goede start. Stichting Babyspullen ondersteunt jonge ouders die het financieel moeilijk hebben. Deze ouders ontvangen een pakket via diverse instanties. Lees meer op de website van de stichting.

Waarom doen de Aldi en Lidl niet aan een gratis babypakket?

Winkels, webshops of bedrijven geven niet zomaar een gratis babypakket weg. Vaak ontstaat het pakket in samenwerking met verschillende bedrijven. Dit zijn bedrijven of merken die hun producten bij jonge ouders willen promoten.

Ook kan een winkel een gratis babypakket weg geven, om zo het eigen huismerk onder de aandacht te brengen. Of om nieuwe klanten aan te trekken.

Zowel de Aldi als de Lidl zijn Duitse supermarktketens met lage prijzen. Hierdoor trekken ze klanten uit verschillende lagen van de bevolking aan. Vanwege hun grote klantenkring hebben deze supermarkten het niet nodig om nieuwe klanten aan te trekken. Daarom worden er ook geen babypakketten uitgedeeld. Toch kan een van deze winkels ervoor kiezen om af en toe wel een gratis babypakket weg te geven. Het gaat dan om een tijdelijke actie.

Overigens werken deze supermarkten met spaaracties en kortingen op producten. Dit is om bestaande of nieuwe klanten aan te moedigen om extra producten aan te schaffen.

Reacties en ervaringen

Deel je ervaring over dit onderwerp, geef tips of reageer op andere gebruikers. De redactie controleert vooraf op spam of ongepaste reacties. Dit duurt maximaal 24 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven