Suzan & Freek: de meest gestelde vragen

Bijgewerkt: 2 oktober 2023

Het zangduo Suzan & Freek is in korte tijd erg populair geworden. Wat is hun bekendste liedje, hoe oud zijn deze twee en zijn ze nu een stelletje of broer en zus? In deze blogpost zie je de meest gestelde vragen over Suzan en Freek voorbijkomen.

Een korte introductie

Suzan en Freek zijn bekend van hun covers. In 2016 werden ze wereldwijd bekend dankzij hun cover van het lied Don’t Let Me Down (The Chainsmokers). Dit Nederlands zangduo wordt gevormd door Suzan Stortelder en Freek Rikkerink uit de Achterhoek (streek in Gelderland).

Wat is het bekendste liedje van dit koppel?

Het meest bekend liedje van Suzan en Freek is het lied Als het avond is. Dit lied stond in 2019 maar liefst zeven weken lang in de toppositie van de Top 40.

CD 
Standard Edition –  
Introductie: 2021-10-29

Hebben Suzan en Freek verkering?

Het is voor velen onduidelijk of de twee een relatie hebben of broer en zus zijn. De twee zijn al meer dan 13 jaar een stelletje. Je zou het ook verkering kunnen noemen dus ja: deze twee hebben een relatie met elkaar. Het zijn geen broer en zus.

Waar treden ze op?

Suzan en Freek hebben nog aardig wat op de planning staan. In 2021, 2022 en 2023 staan er diverse optredens gepland, vaak ook nog eens in grote hallen of gebouwen. Bijvoorbeeld in het Ziggo Dome Amsterdam, maar ook in de Lotto Arena in Antwerpen. Geplande optredens vind je altijd in hun agenda.

Waar komt Suzan Stortelder vandaan?

De zangeres Suzan Stortelder is geboren in Zieuwent. Dit is een kerndorp in de gemeente Oost Gelre, Gelderland. Het dorp is niet groot, het telt net geen 2000 inwoners. Een vakantie naar Zieuwent is niet echt spannend, er zijn geen bezienswaardigheden aanwezig. Wel ligt het in een mooie natuurlijke omgeving. Tegenwoordig woont Suzan in het plaatsje Nederhorst den Berg.

Waar komt Freek vandaan?

Freek is geboren in Harreveld, dit is een kerkdorp in de gemeente Oost Gelre. Dit betekent dat beiden uit dezelfde gemeente komen, maar niet in hetzelfde dorp zijn geboren. Freek woont al enige tijd in Nederhorst den Berg, samen met Suzan. Dit dorp met ongeveer 5000 inwoners ligt in de gemeente Wijdemeren (Noord-Holland). Het dorp is vooral bekend van kasteel Nederhorst. Ook zijn hier enkele hotels aanwezig.

Hoe oud zijn deze twee?

Suzan is in 1992 geboren. Freek is verrassend genoeg iets jonger, hij is in 1993 geboren. Reken zelf maar uit hoe oud Suzan en Freek zijn.

Kan ik een cd of lp kopen?

Voor de echte fans van Suzan en Freek zijn er meerdere cd’s of LP’s verkrijgbaar. In oktober 2021 is de cd Dromen In Kleur uitgebracht. Hierop staan diverse populaire singles waaronder De Overkant, Onderweg naar later, Weg van jou en Goud. Daarnaast staan er ook andere nummers op.

Dan heb je ook nog de cd getiteld Gedeeld Door Ons, deze is in oktober 2019 uitgebracht.


Suzan en Freek uit elkaar? Ontdek het zelf

Soms kom je berichten tegenover het feit dat Suzan en Freek uit elkaar zijn. Op zich zijn dit soort berichten wel logisch want de media probeert op alle manieren aandacht te trekken. Geloof niet zomaar wat je ziet of leest. Check altijd de betrouwbaarheid van een bericht. Voor jouw idee: in 2022 zijn Suzan en Freek nog steeds gelukkig en bij elkaar.

Het vermogen van deze twee

Is het zingen van covers en het uitbrengen van nieuwe songs financieel interessant? Veel mensen zijn op zoek naar het vermogen van Suzan en Freek. Slimme mensen geven niet zomaar hun vermogen prijs, maar de media pikt dit toch op de een of andere manier op. Bijvoorbeeld omdat je iets groots aankoopt.

In 2020 kocht het duo een prachtig huis van bijna 1 miljoen euro. Dit betekent dat hun vermogen groter is dan de gemiddelde Nederlander. Maar hoeveel ze daadwerkelijk aan vermogen hebben, dat weet vooralsnog niemand.

Leuk om te weten: de woning die ze kochten heeft een woonoppervlak van 146 m². Het beschikt over vier slaapkamers en een badkamer. Ook is er een groot bijgebouw en een vrijstaande garage aanwezig. In deze garage passen wel zes auto’s! In de achtertuin van maar liefst 560 m² is het volop genieten.

Dat waren ze alweer, de meest gestelde en leukste vragen over Suzan en Freek.

Reacties en ervaringen

Deel je ervaring over dit onderwerp, geef tips of reageer op andere gebruikers. De redactie controleert vooraf op spam of ongepaste reacties. Dit duurt maximaal 24 uur.

Eén gedachte over “Suzan & Freek: de meest gestelde vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven