Gesponsorde blog plaatsen

Vrouwers.nl biedt je de mogelijkheid tot plaatsing van gesponsorde content. Een gesponsorde blog komt in stijl overeen met redactionele artikelen. Het is bedoeld om een product, dienst of bedrijf onder de aandacht te brengen.

Vraag je gesponserde blog of informatie aan. We nemen contact met jou op.

  Wat is je vraag?


  De kracht van gesponsorde content

  Gesponsorde content is een vorm van online marketing. Je plaatst tegen een vergoeding inhoud op ons platform. Wij zorgen ervoor dat de content op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Hierbij sluit het naadloos aan bij de redactionele inhoud van de website.

  Gesponsorde content informeert lezers en vestigt de aandacht op je product, dienst of bedrijf. Of, voor marketingbureaus, op het aanbod van de klant.

  Doelgericht gesponsorde blogs plaatsen

  Vrouwers.nl deelt artikelen over onderwerpen die vrouwen aanspreken. De doelgroep bestaat dan ook grotendeels uit vrouwen in de leeftijd 18-70 jaar. Ook jongeren weten onze website te vinden, danken aan een aantal trendy onderwerpen. Daarnaast verwelkomen we ook mannen, deze zijn voornamelijk in onze tech-artikelen geïnteresseerd.

  Een gesponsorde blog plaatsen betekent dat je een grote groep vrouwen én mannen aanspreekt, zowel jongeren, volwassenen als senioren. Het voordeel is dat je een doelgroep bereikt die echt geïnteresseerd is in wat je te bieden hebt.


  Maximaliseer je zichtbaarheid

  Gesponsorde content biedt een uitstekende kans om je zichtbaarheid te vergroten. Integreer je boodschap in de vertrouwde omgeving van Vrouwers.nl. Zo bereik je een breed publiek en vergroot je de kans op betrokkenheid.

  Creatieve vrijheid

  Je hebt de vrijheid om de inhoud van je gesponsorde blog aan te passen aan je doelstellingen en merkidentiteit. Vertel je verhaal op jouw manier en trek de aandacht van potentiële klanten.

  Wel is het belangrijk dat blogs meerwaarde aan het publiek bieden. Lezers moeten er echt iets aan hebben. Daarom bespreken we van tevoren welke onderwerpen goed bij de huisstijl en de doelgroep van onze website past.

  Je mag zelf een gesponsorde blog aanleveren, of laat hem door ons schrijven. In dit laatste geval weet je zeker dat de blogpost aan alle kwaliteitseisen voldoet. Bovendien wordt bij de inhoud rekening gehouden met de boodschap die je overal wil brengen.

  Hoe werkt het plaatsen van gesponsorde content op Vrouwers.nl?

  Ben je dienstverlener of verkoop je producten? Laat een gesponsorde blog plaatsen en vergroot je autoriteit en betrokkenheid met het publiek. Van coaches tot loodgieters en van de horeca tot de detailhandel: veel onderwerpen zijn interessant voor onze doelgroep.

  Gesponsorde blogs laten plaatsen werkt eenvoudig. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Hierbij is het belangrijk dat je jouw doelstellingen deelt. Vervolgens werk je met ons team samen om een boeiend en relevant artikel te creëren. Dit moet binnen de stijl van de website passen.

  Na goedkeuring wordt de gesponsorde blog gepubliceerd. Hier hoort afbeelding bij, door jou aangeleverd of door ons verzorgd. Afbeeldingen moeten rechtenvrij zijn (Pixabay, Pexels, Unsplash). Zelfgemaakte foto’s ontvangen we graag inclusief licentie (gebruiksrecht). Haal geen foto’s van het internet, uit zoekmachines, van sociale media of andere websites, tenzij je hier toestemming voor hebt. Ook hiervoor hebben we een toestemmingsverklaring nodig.

  Kosten gesponsorde blog laten plaatsen

  Vrouwers.nl werkt met een aantal gastbloggers samen, die hun kennis en expertise via het platform delen. Een gastblog is wat anders dan een gesponsorde blog. Bij een gastblog nodigen we experts uit om hun kennis met ons publiek te delen. Dit is alleen voor een beperkt aantal kennisexperts mogelijk.

  Een gesponsorde blog laten plaatsen? Dit is mogelijk voor grote en kleine bedrijven en voor marketingbureaus/reclamebureaus.

  Neem voor meer informatie omtrent de kosten, contact met ons op.

  Zelf een blog schrijven? De kwaliteitseisen

  Alle artikelen en blogs op vrouwers.nl zijn gemaakt door menselijke schrijvers en kennisexperts. We maken geen gebruik van AI zoals ChatGPT, of een vergelijkbare tool. Wil je gesponsorde blogs publiceren en ze zelf schrijven? Dit zijn de kwaliteitseisen:

  • Niet gemaakt door kunstmatige intelligentie (AI)
  • Indien je AI ter ondersteuning gebruikt: teksten mogen niet kunstmatig overkomen
  • Een goede spelling en grammatica
  • Informatieve of amuserende inhoud
  • Diepgang, dit wil zeggen dat je minimaal 500 woorden nodig hebt om voldoende over het onderwerp uit te leggen
  • Licht-commercieel, dus geen directe reclame. Niet-commercieel mag altijd

  Aangeleverde blogs worden op kwaliteit beoordeeld. Soms ontvang je het advies om de tekst inhoudelijk aan te passen, zodat deze aan de kwaliteitseisen voldoet.

  Een blogpost laten schrijven

  Wees verzekerd van een hoge kwaliteit en inhoud die jouw doelgroep aanspreekt. Laat een blogpost schrijven en op ons platform publiceren. Een professioneel SEO tekstschrijver (25+ jaar ervaring) gaat voor jou aan de slag. Door de combinatie blog laten schrijven + publiceren ben je goedkoper uit dan wanneer je elders een tekstschrijver inschakelt. Vraag naar de voordelige tarieven.

  Bereik je belangrijkste doelgroep

  Met een gesponsorde post bereik je jouw belangrijkste doelgroep. De inhoud is niet zo opdringerig als traditionele reclame. Daarom zijn gesponsorde blogs ideaal om autoriteit en vertrouwen op te bouwen.

  Weet je niet zeker of gesponsorde blogs publiceren iets voor jou is? Deel met ons je ideeën, wensen en doelgroep. In een gesprek achterhalen we of onze website bij jouw toekomstplannen kan helpen.

  Schuiven naar boven