Voetbal live streamen? Dit zijn de beste gratis sites

Bijgewerkt: 10 februari 2023

Gratis live voetbal kijken zonder dat je eerst moet registreren. Voetbal live streamen kan via verschillende websites. Helaas staan veel websites vol met advertenties, waardoor je niet ontspannen een wedstrijd volgt. Bij andere websites zoals Ziggo, Sport1 of Eredivisie moet je een abonnement afsluiten. Hieronder de beste gratis sites waar voetbal live streamen gewoon mogelijk is.

Voetbal live stream van Feyenoord, Ajax, Nederland, Barcelona

Op het gebied van voetbal live stream is er veel mogelijk. Je wil bijvoorbeeld de wedstrijd van Feyenoord, Ajax of een andere Nederlandse club zien. Maar misschien ook de EK of WK waarin Nederland of Barcelona speelt.

Genoeg gepraat, ik ga je nu uitleggen waar voetbal live streamen allemaal mogelijk is. Zonder te registreren of dat je ervoor moet betalen.

Cristiano Ronaldo CR7 Portugal Tenue

Een belangrijke tip: bandbreedte

Voor voetbal live stream heb je een goede internetverbinding nodig. Bij voorkeur bekabeld, dit is een stuk stabieler. Maak je gebruik van wifi, zorg dan voor een internetabonnement met voldoende bandbreedte. Voetbal live streamen betekent namelijk dat je data aan het uploaden bent.

Wanneer je voetbal live streamt via de smartphone doet en dan ook nog eens op je mobiel internet, is de kans groot dat het beeld vastloopt. Een en ander is wel afhankelijk van het abonnement dat je bij de provider hebt.

Websites om gratis online voetbal te kijken

Waar kun je voetbal live streamen? Dit kan via de volgende websites.

Hahasport

Hahasport is een website waar je gratis voetbal live streamt. Je hebt keuze uit verschillende voetbalwedstrijden. Ook kijk je hier verschillende andere sporten. Houd er rekening mee dat je eerst de juiste wedstrijd uit moet kiezen, hierna opent zich een pop-upvenster. Wanneer je browser pop-up vensters blokkeert kun je de wedstrijd niet bekijken.

LiveTV

Een zeer uitgebreide website is LiveTV. Live voetbal streamen maar ook naar andere sporten kijken. Bijvoorbeeld de voetbal live stream Barcelona, Champions league of Nederland. Wanneer je deze website op PC of laptop bezoekt dan zie je aan de linkerkant wat op dit moment live is.

Je kunt direct kijken door op de gewenste wedstrijd te klikken. Wil je een reactie achterlaten dan moet je registreren of inloggen. Houd er rekening mee dat er ook op deze website pop-ups verschijnen, je browser moet dit toelaten.

Nlsport.net

Een Nederlandse website waar je voetbal live stream is NLsport.net. In het Nederlands, keuze uit verschillende streamingkanalen en ook nog met een Nederlandstalig chatvenster. Ideaal voor:

  • Voetbal live stream Feyenoord
  • Voetbal live stream Ajax
  • Voetbal live stream PSV
  • Champions League
  • Nederlands voetbal
  • Voetbal België

En natuurlijk nog veel meer. Klik bovenaan op Schedule en je ziet een overzicht van lopende en aankomende voetbalwedstrijden. Een echte aanrader op het gebied van voetbal live streamen!

Voetbal live stream app

Liever voetbal live op je smartphone streamen? Dan moet je een app downloaden. Afhankelijk van je toestel doe je dit via de Google Play Store (Android) of via de App Store (Apple). Dit zijn de beste voetbal live stream apps:

  • Livestream (betaald)
  • Live voetbal tv (gratis, bevat advertenties, weinig aanbod)
  • Live sports tv streaming (gratis, bevat advertenties, soms traag)

Het is dus even zoeken naar een goede voetbal live stream app. De ervaring leert dat niet alle applicaties ook goed zijn. Vaak is de app wat traag of het aanbod beperkt. In andere gevallen moet je betalen.

Live voetbal kijken Ziggo

Voetbal live streamen kan ook via provider Ziggo. Hier bekijk je topvoetbal uit de eredivisie, Champignons League of Premier League. Wanneer je onderweg bent of op vakantie kun je via Ziggo Go live voetbal kijken.

Houd er rekening mee dat je voor live voetbal kijken Ziggo wel een abonnement nodig hebt. Zo is er Ziggo Sport Totaal, hierbij kijk je op zes kanalen live naar voetbal, Formule 1 en andere sporten. Het extra tv-pakket Ziggo Sport Totaal kost 12,36 per maand (peildatum februari 2023).

Gratis voetbal kijken moet ook echt gratis zijn

Wees een beetje voorzichtig met dat gratis voetbal kijken. Bij sommige websites moet je alsnog registreren en een abonnement afsluiten.

Gratis voetbal kijken moet dan ook echt gratis zijn. Houd er rekening mee dat websites met gratis live voetbal op een andere manier hun geld moeten verdienen. Vaak gebeurt dit door het aanbieden van reclame. Een aantal websites gaat hier zo ver in dat het gewoon irritant is. Je ziet niets anders dan reclame.

Via bovenstaande websites kun je live voetbal streamen zonder dat je doodgegooid wordt met reclame. Kom je toch reclame tegen en vind je dit vervelend? Je kunt dan eventueel een adblocker gebruiken. Houd er wel rekening mee dat veel websites niet toegankelijk zijn wanneer je een adblocker gebruikt. Ze blokkeren dan het hele live streamen.

Gratis live streamen in een andere taal

Veel websites die voetbal live streamen mogelijk maken zijn in een andere taal. Hierdoor beluister je het commentaar in het Engels, Arabisch of in een van de andere vele talen. Heb je hier geen problemen mee, dan moet je gewoon voor een van bovenstaande websites gaan. Er zit overigens ook een Nederlandse aanbieder bij, dat is je vast al opgevallen.

Gratis voetbal kijken via live stream brengt nog een nadeel met zich mee. Vaak is de kwaliteit van het live streamen best wel laag. Het beeld blijft vasthangen, je moet de pagina verversen of de hele verbinding valt weg.

Is voetbal live stream illegaal?

Je wil voetbal live streamen, is dat illegaal? Je mag ongestraft naar een livestream kijken. Zolang je de beelden niet deelt ben je niet strafbaar. Degene die het voetbal live uitzendt zonder hier een vergunning voor te hebben is wel strafbaar. Boetes kunnen oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Live voetbal kijken op YouTube

Feitelijk mag iemand geen live voetbal op YouTube uitzenden, tenzij hier een vergunning voor is. Live voetbal kijken op YouTube is hierdoor nauwelijks mogelijk. Illegale streams worden vrij snel uit de lucht gehaald.

Op het kanaal van NOS Sport vind je alle content het WK voetbal en andere belangrijke wedstrijden. Helaas is de livestream beschikbaar.

Oplossing: betaald abonnement

Wil je af en toe naar voetbal live stream kijken dan zijn bovenstaande websites een prima oplossing. Wanneer je een echte voetbalfanaat bent en geen enkele wedstrijd wil missen dan ga je voor kwaliteit. Dan kom je toch bij een abonnement oftewel een betaalde aanbieder uit.

Ga in dit geval voor een Nederlandse aanbieder, dan weet je dat het wel goed zit. Bovendien heb je dan Nederlands commentaar bij de wedstrijden en kunnen je contact opnemen met een Nederlandstalige klantenservice.

De beste voetbal boeken

Maak je vaker gebruik van voetbal live stream? Misschien ben je dan ook geïnteresseerd in de beste voetbal boeken. Interessante boeken over bekende voetballers en clubs zoals Johan Cruijff, Ajax, Marco van Basten, Ronald Koeman en nog veel meer.

Zeker een aanrader wanneer je een echte voetbalfan bent. Leuk om cadeau te krijgen of geven (je mag het ook jezelf cadeau doen). Veel succes met voetbal live streamen. Mocht het niet lukken, probeer dan gewoon een andere aanbieder. Er is voldoende aanbod.

Reacties en ervaringen

Deel je ervaring over dit onderwerp, geef tips of reageer op andere gebruikers. De redactie controleert vooraf op spam of ongepaste reacties. Dit duurt maximaal 24 uur.

2 gedachten over “Voetbal live streamen? Dit zijn de beste gratis sites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven