Dit sterrenbeeld is het knapst

Bijgewerkt: 4 februari 2023

Sterrenbeelden worden vaak gebruikt om een voorspelling van je leven te maken. Maar via je sterrenbeeld kan ook bekeken worden hoe knap of lelijk je bent. Welk sterrenbeeld is het knapst? Van de 12 tekens zijn er 8 die hier qua aantrekkelijkheid met kop en schouders bovenuit steken. Misschien zit jij hier wel bij.

Ken je sterrenbeeld

Vroeger was het lezen van horoscopen heel populair. Hierdoor wist ook iedereen wat zijn sterrenbeeld was. Twijfel je hierover? Bekijk dan je sterrenbeeld, aan de hand van je geboortedatum.

 • 21 januari tot en met 18 februari: Waterman
 • 19 februari tot en met 20 maart: vissen
 • 21 maart tot en met 20 april: ram
 • 21 april tot en met 21 mei: stier
 • 22 mei tot en met 21 juni: tweelingen
 • 22 juni tot en met 23 juni: kreeft
 • 24 juni tot en met 23 augustus: Leeuw
 • 24 augustus tot en met 23 september: maagd
 • 24 september tot en met 23 oktober: weegschaal
 • 24 oktober tot en met 22 november: schorpioen
 • 23 november tot en met 22 december: boogschutter
 • 22 december tot en met 20 januari: steenbok

Je sterrenbeeld is gebaseerd op een denkbeeldige gordel in de ruimte. Langs deze gordel bewegen de zon, maan en planeten zich gedurende het jaar.

Welk sterrenbeeld is het knapst?

Aan sterrenbeelden worden bepaalde karaktereigenschappen toegewezen. Maar ook wordt gekeken wat de toekomst in petto heeft, dit noem je de horoscoop. Wil je weten welk sterrenbeeld het knapst is? Hier zijn verschillende onderzoekjes naar gedaan (niet-wetenschappelijk). Uit dit soort onderzoekjes blijkt dat sommige sterrenbeelden aantrekkelijker worden gevonden. Of dit ook echt klopt? Dat moet je zelf maar beoordelen.

Waterman

De Waterman is geboren tussen 21 januari en 19 februari (dus uiterlijk 18 februari). Van watermannen is bekend dat ze eerlijk zijn en hun fouten ook makkelijk toegeven. Hij is geduldig maar toch levendig. Introvert maar kan ook zijn emoties uiten. Duidelijk is dat de Waterman zelfverzekerd is.

Maar is de Waterman ook knap? Dankzij de dromerige blik in de ogen wordt de Waterman als aantrekkelijk beschouwd. Maar ook omdat hij of zij eerlijk is, en dat is een aantrekkelijke karaktereigenschap.

Vissen

Iemand met het sterrenbeeld Vissen is geduldig en vriendelijk, rustig en dromerig. Maar de Vis kan ook onderdanig zijn. Vissen schijnen vooral aantrekkelijke ogen te hebben. Welke kleur ogen je ook hebt, maak ze extra opvallend door ze goed te verzorgen. Houd de huid rondom de ogen soepel en strak, bijvoorbeeld met een speciale oogcrème. En gebruik de juiste make-up.

Met de juiste verzorging komen je ogen veel beter tot zijn recht. Oefen ook eens die verleidelijke oogopslag, voor het andere geslacht onweerstaanbaar.

Ram

Welk sterrenbeeld is het knapst? Ook de Ram behoort hiertoe. Dit sterrenbeeld zit boordevol energie, hij gaat dan ook graag op avontuur uit. De Ram is te omschrijven als levendig en avontuurlijk maar natuurlijk ook moedig. Hij is een geboren leider, en dat maakt hem (of haar) zo aantrekkelijk. Daarnaast hebben veel Rammen verleidelijke lippen. Mits er natuurlijk geen velletjes los hangen, zorg vooral in de winter voor een goede lipverzorging.

Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen kenmerkt zich door openhartigheid, vrolijkheid en leergierigheid. Daarnaast is de Tweeling energiek, slim en charmant. Juist dat charmante maakt Tweelingen tot een van de knapste sterrenbeelden. Vrouwelijke Tweelingen hebben soms een engelachtig gezicht, waardoor ze de aandacht naar zich toe te trekken.

Kreeft

Ben je geboren tussen 22 juni en uiterlijk 23 juni? Kan ben je een Kreeft. Van Kreeften is bekend dat ze gevoelig zijn, maar terug etrokken. De Kreeft heeft een zacht karakter en is emotioneel. Maar hij is wel vergevingsgezind, iets dat je van velen niet kan zeggen. Verder is dit sterrenbeeld sympathiek, beschermend en geduldig.

De Kreeft is ook verleidelijk. Alleen al dankzij het onschuldig gezicht, maar het is vooral de persoonlijkheid die dit sterrenbeeld zo knap maakt. Kreeften zijn ook goed in flirten, dat speelt natuurlijk mee.

Leeuw

Wie wil er nu niet een stoere Leeuw als partner? Het sterrenbeeld Leeuw is zelfverzekerd, barmhartig, loyaal en sympathiek. Leeuwen zijn ook gul en houden zich vaak aan hun afspraken. Is dit sterrenbeeld het knapst? Ja, de Leeuw hoort zeker in dit rijtje thuis. Veel Leeuwen hebben mooie wangen en verleidelijke lippen.

Weegschaal

Een Weegschaal is altijd gezellig maar houdt wel van een opgeruimde omgeving. Verder zijn Weegschalen grappig, slim en charmant. Maar ook hartstikke welgemanierd. Weegschalen worden vanwege hun karakter aantrekkelijk gevonden, maar hun uiterlijk wordt ook als knap bestempeld. Dus ben jij dit sterrenbeeld dan behoor je tot de gelukkigen.

Boogschutter

Met een boogschutter aan je zij is het altijd gezellig. Dit komt omdat het sterrenbeeld enthousiast en inspirerend is. Maar ook avontuurlijk, optimistisch en recht door zee. Natuurlijk wordt dit als knap beschouwd, maar er is meer.

Boogschutters hebben een aanstekelijke en mooie glimlach. Het is juist die opvallende glimlach die de Boogschutter tot een knap sterrenbeeld maakt.

Help, mijn sterrenbeeld staat er niet bij

Je hebt nu gezien wat de knapste sterrenbeelden zijn. Staat die van jou er niet bij? Geen paniek, het gaat hier om wisselende onderzoekjes. Bij een volgend onderzoek kom jij wellicht als knapste naar voren. Ieder sterrenbeeld heeft namelijk een hoop positieve eigenschappen en bijzondere kenmerken. Haal het beste uit jezelf en blijf positief, dat maakt je al hartstikke mooi.

Reacties en ervaringen

Deel je ervaring over dit onderwerp, geef tips of reageer op andere gebruikers. De redactie controleert vooraf op spam of ongepaste reacties. Dit duurt maximaal 24 uur.

Schuiven naar boven