De gaafste gadgets waar je helemaal wild van wordt

Bijgewerkt: 2 februari 2023

Populaire of coole gadgets die je leven er een stuk leuker op maken. Ze zijn leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Veel van deze ‘hebbedingen’ gebruik je in het dagelijks leven, ze zijn stiekem onmisbaar of praktisch voor op kantoor. We deden onderzoek naar de gaafste gadgets van dit moment.

1. Minibureau Stofzuiger

Dat verzin je toch niet: een mini bureaus stofzuiger. Hij heeft een klein maar praktisch ontwerp. Ideaal voor het schoonmaken van kleine oppervlaktes zoals het bureau, onder het bed (want daar kom je vaak lastig bij) of op andere plekken. Hij is zelfs in de auto te gebruiken.

Je plaatst twee batterijen in de stofzuiger en drukt op de aanknop. Vervolgens maak je met de zuigmond de kleinste oppervlakte schoon. Je haalt er ook heel makkelijk de kruimels tussen je toetsenbord mee weg. Niet alleen praktisch maar dit is een van die coole gadgets die je gewoon moet hebben. Verkrijgbaar voor ongeveer € 40.

2. Led handschoenen

We hebben de gaafste gadgets gevonden en een hiervan zijn de led handschoenen. Ze houden je handen tijdens de koudere dagen warm maar wat het leukste is zijn de gekleurde ledlampjes aan de vingertoppen. Hiermee creëer je een geweldige lichtshow.

Leuk tijdens een feestje maar natuurlijk ook handig wanneer je ‘s avonds een wandeling maakt of op de fiets zit. De ledlampjes worden niet warm dus de handschoenen zijn veilig in gebruik.

3. Knuffel met foto van je gezicht

Heb je deze gadget al voorbij zien komen? Laat een knuffel maken met een foto van je gezicht (of die van iemand anders). Dit is een leuk gepersonaliseerd cadeau voor je partner, kind, moeder, vriend(in) of maak je collega er gek mee.

De knuffel met fotogezicht kost ongeveer € 25. Te bestellen bij onder andere YourSurprise maar ook via AliExpress.

4. Bierdop schieter

Stel dat je met een aantal vrienden of bij elkaar zit en jullie hebben zin en een verfrissend biertje. Je haalt iets tevoorschijn wat op een gun lijkt. Hiermee open je het bierflesje. Is het een flesopener? Ja maar het is nog veel meer. Je stopt namelijk het bierdopje in de gun en schiet deze weg. PANG, daar gaat hij, dwars door de kamer of door de tuin.

Of een bierdopschieter nuttig is? Nee maar het is wel iets waar je de show mee steelt. Het is een van de gaafste gadgets om te laten zien dat je er bent. En ach, op AliExpress zagen we hem voor € 4,50 dus voor dat geld hoef je hem niet te laten liggen.

5. Persoonlijke USB stick

Je hebt foto’s of documenten die je bij je wil dragen maar waar niemand toegang tot mag hebben. Een beetje een geheim voor jezelf. Met de persoonlijke USB-stick zorg je dat je geheim ook echt geheim blijft.

De USB-stick is voorzien van wachtwoordbeveiliging of een pincode. Handig om gevoelige informatie te beschermen. Het model is ook nog eens gecertificeerd en goedgekeurd om belangrijke informatie te versleutelen. Met een aanschafprijs van € 75 een van de duurdere gadgets maar je moet wat voor je veiligheid over hebben.

6. Slimme vertaalcomputer in meer dan 70 talen

Het ene moment ben je in China op zakenreis en het andere moment vertoef je in een hangmat op Ibiza. Zit de talenknobbel ver in je schoen verstopt? Geen probleem met deze slimme vertaalcomputer. Een gadget die je moet hebben wanneer je veel op (zaken) reis bent.

De compacte vertaalcomputer lijkt op een kleine smartphone, met als voordeel dat je er helemaal geen wifi of internetverbinding voor nodig hebt. Kies welke taal je wil vertalen, spreek iets in en het apparaat vertaalt het voor je. Dit is direct hoorbaar voor je gesprekspartner. Je zit nooit meer met Google Translate op je smartphone te worstelen.

7. USB koelkast

Wat ze toch allemaal verzinnen! We kwamen deze USB-koelkast tegen. Je sluit hem aan op je computer of laptop en er past een blikje fris (of iets anders van dit formaat) in. Het mini mini mini koelkastje is ook nog eens voorzien van een ledlampje.

De mini koelkast koelt een blikje frisdrank in 30-40 minuten. Dit is een beetje afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Hartstikke handig voor op kantoor, onderweg of in de woonkamer of op de slaapkamer. Het is een van de gaafste gadgets voor volwassenen en jeugdigen. Hebben!

8. Een borstel voor kale mannen

Serieus, een haarborstel voor kale mannen? Ja dat bestaat. Het is vooral een gadget die als grappig cadeau bedoeld is. De borstel bevat namelijk geen ‘haartjes of pennen’ om het haar te borstelen, maar wel een oppervlak waarvan de kale huid gaat glimmen. De man hoeft hem alleen maar dagelijks over zijn kale schedel te halen.

Hij kost ongeveer € 14 en wordt verkocht onder de naam Baldy’s Buffer. Het begon ooit als grap maar tegenwoordig zijn kale mannen er hartstikke blij mee.

Reacties en ervaringen

Deel je ervaring over dit onderwerp, geef tips of reageer op andere gebruikers. De redactie controleert vooraf op spam of ongepaste reacties. Dit duurt maximaal 24 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven