Billy Bakker Instagram

Je bent op zoek naar het Billy Bakker Instagram account. Dit is gemakkelijk te vinden. Wie zoek je eigenlijk, de Nederlandse presentatrice of de hockeyspeler? Er zijn namelijk twee bekende personen met exact dezelfde naam. In dit artikel meer informatie over beide personen en het officiële Instagram account.

Billy Bakker Utopia (presentatrice/ actrice)

We beginnen met Billy Bakker Utopia. Ik noem haar zo, omdat ze vooral bekend is als deelneemster van het programma Utopia. Deze dame werd in 1982 geboren onder de naam Marjet Bakker. Ze maakte haar debuut als actrice in het programma Achter Gesloten Deuren (2013). Ze was deelneemster van Utopia (seizoen 2013 – 2014). Dit deed ze in 2016 – 2018 nog een keer over. Verder was te zien bij de Nationale IQ test en Shopping Queens vips (2015).

Dan is er nog het Billy Bakker boksen. Deze stoere dame deed mee aan het Nederlandse televisieprogramma Boxing Stars (2018). Verder is er niet heel veel over deze oud-Utopiaan bekend.

Media persoonlijkheid Billy Bakker Instagram

Op zoek naar haar Instagram account? Dit is haar officiële Instagram account. Billie heeft meer dan 37.000 volgers. Ze is niet heel actief verwijderd met regelmaat oude posts.

De Nederlandse hockeyer

We hebben nog een bekende Billy Bakker, dit keer een man. Geboren in 1988 te Amsterdam en bekend als hockeyer. Hij komt uit voor het Nederlandse elftal en de Amsterdamse Hockey & Bandy Club. In 2012 won hij op de Olympische Zomerspelen samen met het Nederlands elftal zilver. In 2016 behaalde hij met het team een vierde plaats.

Het Instagram account van deze man wordt ook wel Billy Bakker hockey Insta genoemd. Hier vind je zijn Instagram account. Billy heeft meer dan 13.000 volgers, in 2019 waren er dit nog 15.000. Ook hij is niet zo actief maar laat oude berichten wel staan.

Iemand op Instagram volgen

Wil je het Billy Bakker Instagram account volgen? Volg een van de linkjes hierboven. Je komt dan op het juiste Instagram account terecht. Heb je zelf al een Instagram account, dan kun je deze persoon heel eenvoudig volgen. Tik of klik hiervoor op de volgen button. Heb je nog geen account, dan zul je deze eerst aan moeten maken. Dit kan met behulp van je Facebook account, of door te registreren met een telefoonnummer of e-mailadres.

Wist je dat Instagram onderdeel is van Facebook? Dit verklaart waarom je bij Instagram kunt registreren of aanmelden met je Facebook account. Je kunt deze twee social media kanalen zelfs aan elkaar koppelen. Geplaatste berichten op Instagram zijn zichtbaar op je Facebook tijdlijn en visa versa.

Grootste Nederlandse instagrammers

Ben je nog op zoek naar de Nederlandse grootste Instagram accounts, dan moet je naar fotografe Annegien Schilling zoeken. Met twee Instagram accounts heeft ze meer dan 1 miljoen volgers. Negin Mirsalehi heeft zelfs meer dan 5 miljoen volgers. Wow!

Reacties en ervaringen

Deel je ervaring over dit onderwerp, geef tips of reageer op andere gebruikers. De redactie controleert vooraf op spam of ongepaste reacties. Dit duurt maximaal 24 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven