Alli afslankpil kopen? Lees eerst meer over de werking

Bijgewerkt: 25 februari 2024

Je wil de Alli afslankpil kopen. Helaas, de Alli afslankpil is uit de handel genomen. Toch zijn de pillen onder een andere naam verkrijgbaar. Voordat je deze afslankpil koopt zijn er een aantal dingen die je moet weten. Lees daarom alles over de Alli afslankpil, de werking en ervaringen.

Alli, dit is het

Tientallen diëten zijn al aan je voorbij gegaan. Je zult merken dat afvallen heel moeilijk is. Eigenlijk moet je geen tijdelijk dieet volgen maar je levensstijl blijvend aanpassen. Dan verlies je ook blijvend gewicht.

Montignac, Sonja bakker, het brooddieet, bloedgroependieet, eat clean, welk dieet heb je al geprobeerd? Tussen 2010 en 2013 was er een rage op het gebied van de Alli afslankpil. Deze afslankpil werd geproduceerd door het merk GlaxoSmithKline (GSK). Het hoofdkantoor is in Londen gevestigd en heeft met de nieuwste afslankpil de aandacht van vele landen op zich weten te richten. In mei 2009 werd dit product op de Nederlandse markt gelanceerd.

De Alli afslankpil is tegenwoordig onder een andere naam te koop!

Energie eten en verbruiken

Je lichaam verbruikt energie. Niet alleen wanneer je sport of beweegt maar ook om je lichaam draaiende te houden. Bijvoorbeeld de spijsvertering, bloedsomloop en werking van de organen. Zelfs tijdens je slaap verbruik je energie.

De benodigde energie haal je uit voedingsmiddelen aan dranken. Voor snelle energie maakt het lichaam gebruik van koolhydraten. Er zit altijd een beperkte hoeveelheid glycogeen in je lichaam opgeslagen. Wanneer de eerste energiebron op is dan gaat het lichaam over op vetverbranding.

Een teveel aan energie slaat het lichaam altijd als vet op. Dit wordt gebruikt voor slechtere tijden. In de huidige samenleving zoals wij die kennen komt voedselschaarste nauwelijks nog voort. Toch blijft het lichaam vet opslaan, waardoor er steeds meer vetcellen in ons lichaam komen. Dit zorgt ervoor dat je zwaarder wordt maar ook zichtbaar dikker.

De werking van Alli afslankpil

Wat heeft de Alli afslankpil met overgewicht te maken? Vrij veel, want bij vetopslag word je dikker. Veel mensen vinden dit niet mooi. Bovendien zorgt overgewicht voor diverse gezondheidsklachten

Alli is een afslankpil die veel wordt ingezet bij obesitas (ernstig overgewicht). De Alli afslankpil blokkeert ongeveer een kwart van de vetopname in je lichaam. Dit vet wordt niet opgeslagen in het lichaam, maar verlaat het lichaam via de natuurlijk weg. Via de ontlasting dus.

De bijwerkingen van een afslankpil

Doordat vet het lichaam verlaat merk je dit vooral in het begin. Klachten zijn winderigheid, darmkrampen, vaak naar het toilet moeten en andere stoelgang. Bij sommige mensen loopt het vet (of olie) letterlijk uit de bilnaad. Dit zijn allemaal bijwerkingen die kunnen ontstaan door het gebruik van de Alli afslankpil.


Alli doet al het werk?

Het klinkt zo makkelijk: een pilletje innemen en overgewicht kwijtraken. Maar zo werkt het natuurlijk niet.

Ondanks dat de Alli afslankpil een kwart van de vetopname blokkeert, zal niemand er slapend van afvallen. Net zo min als dat je slapend rijk wordt. Je moet dus zeker werk verzetten.

Let vooral op je voedingsgewoonten. Verminder vetrijke producten en beweeg meer. In hoeverre is Alli effectief? Voor elke twee kilo die je afvalt, helpt Alli eraan mee dat je nog eens 1 kilo extra aan gewicht verliest.

Alli afvallen, een goede balans

Gewicht verliezen betekent een goede balans tussen een gezond dieet aan voldoende beweging. Met Alli afvallen moet je dan ook zien als een steuntje in de rug. Het is geen wondermiddel. De fabrikant heeft dit eerder ook duidelijk gemaakt middels een marketingcampagne.

Alli afslankpil uit de handel genomen

De Alli afslankpil kopen? Je zult merken dat deze nauwelijks verkrijgbaar is. Dit komt omdat de Alli afslankpil uit de handel is genomen. Maar niet getreurd, de Alli afslankpil is onder een andere naam verkrijgbaar. Wil je de Alli afslankpil kopen, kijk dan naar de naam Orlistat.

De werking van Orlistat

Wat doet Orlistat precies? Het werkt hetzelfde als de Alli afslankpil. Het middel zorgt ervoor dat je lichaam minder vet uit voedsel opneemt en dit dus direct afvoert. Orlistat wordt bij overgewicht door artsen voorgeschreven.

Waar kan ik Orlistat kopen?

Orlistat is een geneesmiddel dat helpt bij gewichtsverlies. Mensen die op dieet staan kunnen dankzij Orlistat tot 50% meer aan gewicht verliezen. Dit product is bedoeld voor mensen met een BMI van 28 of hoger.

Het zijn artsen die dit middel voorschrijven. Op recept is het onder de merknaam Xenical verkrijgbaar. Mensen die deze afslankpil zonder recept kopen zullen bij de merknaam Orlistat uitkomen. Je betaalt tussen de € 40 en € 60 voor een verpakking van 126 capsules. Je vindt online wat aanbieders.

Alternatief voor de Alli afslankpil

De Alli afslankpil heeft een aantal bijwerkingen. Bovendien is deze pil niet voor iedereen geschikt. Gelukkig zijn er een aantal goede en veilige alternatieven. Bijvoorbeeld de vetverbrandende afslankcapsule of de Medical eetlustremmer. Vooral die eerste is een aanrader, veel gebruikers zijn hier tevreden over. Het is ook nog eens goedkoper want je betaalt ongeveer € 35 voor een pot.

Deze capsules zijn gebaseerd op groene thee-extract. Hiervan is bekend dat het zeer goed helpt bij de vetstofwisseling. Ook ondersteunt het de schildklier en is het goed voor de gewichtsbeheersing.

Gebruik een afslankpil nooit langer dan noodzakelijk. Het blijft belangrijk om goed op je voeding te letten en ook voldoende te bewegen. Kies een sport of bewegingsvorm dat bij je past. Zet jezelf er wel ertoe aan om dagelijks minimaal een half uur te bewegen, het liefst meer. Dit doe je ook wanneer je de Alli afslankpil gebruikt.

Reacties en ervaringen

Deel je ervaring over dit onderwerp, geef tips of reageer op andere gebruikers. De redactie controleert vooraf op spam of ongepaste reacties. Dit duurt maximaal 24 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven